overname praktijk en pensioen tandarts Kauw – Tandartsenpraktijk Kauw & Baulier – Amstelveen

Tandartsenpraktijk Kauw & Baulier

Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Kauw & Baulier Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

overname praktijk en pensioen tandarts Kauw

Beste Heer, beste Mevrouw,

De afgelopen 47 jaar oefende ik met veel plezier mijn tandartsenpraktijk uit.

Na het afstuderen in diverse praktijken waargenomen te hebben, heb ik mij in 1978 op de P.C. Hooftstraat 20 in Amsterdam gevestigd en heb er 30 jaar met heel veel plezier gewerkt.

Door de toenemende drukte van de stad en de wens om een grotere- en moderne praktijk te realiseren heeft mij in 2009 ertoe gebracht om de praktijk te verhuizen naar Amstelveen. Velen van u zijn met ons meegegaan.

De tijd is aangebroken om meer tijd te besteden aan andere mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Op 1 augustus 2024 draag ik de praktijk over aan mijn dochter Céline Baulier.

We werken reeds geruime tijd, eerst als mondhygiëniste en later als tandarts, samen en velen van jullie hebben al kennis met haar gemaakt.

Céline en ik hebben goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden. Er zal weinig veranderen, het adres en het telefoonnummer blijven hetzelfde en heel belangrijk is dat mijn gehele team waarmee ik al die jaren met plezier heb gewerkt enthousiast is om de praktijk met haar voort te zetten.

De patiëntendossiers wil ik graag aan haar overdragen. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan verneem ik dat graag binnen vier weken per mail van u.

Ik wil u hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren.

De patiënten die ik de komende weken niet meer zie in de praktijk, wens ik het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

Dennis Kauw, tandarts

Beste Heer, beste Mevrouw,

Mijn naam is Céline Baulier en over een maand begin ik aan een nieuw- en opwindend hoofdstuk in mijn leven. Ik wil me graag aan u voorstellen.

Ik zal in de voetsporen treden van Dennis Kauw, mijn vader. Het voelt als een cirkeltje rond aangezien met hem ook mijn “tandheelkunde reis” begon.

Hij is altijd mijn tandarts is geweest en heeft mij ook het vak geleerd.

Zijn welverdiende stap om met pensioen te gaan biedt mij de mogelijkheid om hem op te volgen en de praktijk voort te zetten.

Mijn avontuur in de mondzorg begon bij een dag meelopen in de praktijk aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Die dag veranderde mijn leven, mijn passie voor de tandheelkunde was aangewakkerd. Allereerst heb ik als mondhygiënist (of mondzorgkundige) acht jaren gewerkt in gespecialiseerde- en algemene klinieken. Mijn passie voor het vak groeide en wilde uitgebreidere tandheelkundige zorg leveren.

Na het behalen van mijn master tandheelkunde ben ik samen met mijn vader, naast diverse andere praktijken, gaan werken in de praktijk in Amstelveen.

In onze praktijk heb ik het genoegen gehad met velen van u kennis te mogen maken.

Ik vind het belangrijk om de ziel van de praktijk te koesteren. Professionaliteit, kwaliteit en gezelligheid staan bij mij hoog in het vaandel. Het gehele team met de recente uitbreiding blijft intact en het vertrouwde gevoel blijft.

Het zal een fijne-, hoogkwalitatieve- en vooral gezellige praktijk in een nieuw jasje blijven.

Ik kijk uit naar een fijne en langdurige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Céline Baulier, tandarts